Noțiune de căutare

Lagăre de alunecare - soluții speciale

Într-un parteneriat strâns de dezvoltare cu clienții noștri din peste 60 de sectoare industriale, se creează constant noi soluții, pe care le continuăm ulterior în produsele de catalog. Adesea, acestea sunt componente sau ansambluri complete gata de instalare.

Construcția adiacentă este luată în considerare direct în faza de dezvoltare, eliminându-se modificările costisitoare ale structurii adiacente iar soluția totală este economică pentru client.

În cadrul dezvoltării soluțiilor speciale este inclusă o serie întreagă de competențe tehnologice ale Grupului Schaeffler, de exemplu:

Materiale și suprafețe: În cazul în care lagărele de alunecare sunt utilizate în medii corozive, lucrăm cu materiale speciale și acoperiri dezvoltate de noi, cum ar fi Corrotect.

Concepte de etanșare: Pentru medii foarte murdare oferim garnituri suplimentare RS/TS pentru lagărele noastre de alunecare.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare