Noțiune de căutare

Elaborarea şi prelucrarea metalelor

Oţelul este materia primă de bază a societăţii moderne industriale şi etalonul dezvoltării acesteia. Are un spectru de utilizare vast în toate ramurile industriale importante: transportul şi circulaţia, construcţia de maşini, construcţiile metalice, energetica şi tehnica mediului înconjurător. În colaborare cu producători şi operatori de instalaţii renumiţi, Grupul Schaeffler dezvoltă rulmenţi pentru industria siderurgică. Solicitările extreme şi condiţiile diferite de exploatare reprezintă o provocare pentru om şi maşină. Rulmenţii personalizați FAG s-au comportat exemplar în cele mai critice cazuri de utilizare şi, prin calitatea lor, asigură o disponibilitate maximă a instalaţiilor.

Soluții Schaeffler pentru elaborarea și prelucrarea metalelor

Extracţia şi prelucrarea materiilor prime

În cadrul mineritului şi instalaţiilor de transport de mari dimensiuni, în deschiderea exploatării și extracția de petrol şi gaze naturale precum și în tehnologia de procesare, progresul tehnic se dezvoltă tot mai rapid. Cercetarea şi dezvoltarea noastră, precum şi schimbul intensiv de experienţă cu producătorii şi utilizatorii de maşini şi instalaţii au dus la creşterea siguranţei de funcţionare, iar durata de exploatare a lagărelor INA şi FAG s-a prelungit încontinuu.

Soluții Schaeffler pentru extracţia și prelucrarea materiilor prime

Celuloză şi hârtie

Schaeffler oferă tehnologie și servicii de rulmenți personalizate pentru industria hârtiei și a celulozei. Schaeffler dispune de un know-how consistent, prin colaborarea de decenii cu producătorii renumiţi de maşini de hârtie, departamentele de întreţinere şi de producţie. Numeroase fabrici de hârtie profită de soluțiile Schaeffler, care permit creșterea vitezei de producție având fiabilitate maximă, obținută din punct de vedere economic și sigur.

Soluții Schaeffler pentru industria celulozei și hârtiei

Schaeffler oferă soluții de rulmenți și pentru următoarele domenii:

Sisteme de foraj și transport

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare