Noțiune de căutare

LEV, biciclete și sport

Fie că se folosesc pentru biciclete, Inline Skates sau benzi de alergare - rulmenții şi sistemele Schaeffler asigură performanțe maxime în aproape toate echipamentele de sport și fitness. Cu produsele noastre INA şi FAG suntem unul dintre principalii furnizori din lume în această industrie. Produsele noastre sunt caracterizate de cea mai înaltă calitate, durabilitate și raport bun preț- performanță. Ca şi client vă aşteaptă o paletă vastă de componente standard. În plus, experţii noştri în ingineria de aplicaţie şi serviciu extern, vă pot oferi consiliere în ceea ce privește soluţiile speciale datorită experienței vaste de care dispun. Know-how-ul şi resursele unei companii tehnologice puternice, internaţionale vă stau la dispoziţie pe plan mondial, aproape de dumneavoastră.

Aplicaţii

Soluții industriale de la Schaeffler pentru LEV, biciclete și sport: Bicicletă electronică inteligentă de la Schaeffler

Cea mai înaltă performanță și confort ridicat

Aparatele moderne de sport şi fitness combină performanţa înaltă cu confortul şi durabilitatea înaltă. O contribuţie esenţială la aceasta o au produsele şi componentele Schaeffler ale mărcilor INA şi FAG, care garantează de exemplu în biciclete, Inline Skates, ergometre şi mulinete de undiţă o plăcere nelimitată de a face sport şi de a-ţi petrece timpul liber. Standardul înalt de calitate al produselor Schaeffler, know-how-ul tehnic al inginerilor noştri şi folosirea celor mai moderne unelte de calcul asigură o utilizare fiabilă, durabilă şi economică a rulmenților. Schaeffler furnizează soluții de rulmenți pentru:

 • Biciclete şi biciclete electrice
 • Mulinetă de undiţă
 • Inline Skates şi Skateboard-uri
 • Aparate de fitness

Produse

Rentabilitate înaltă şi durată lungă de viaţă

Sub mărcile INA și FAG, Schaeffler oferă clienților săi o gamă largă de soluții standard fiabile și rentabile pentru o mare varietate de utilizări pentru biciclete și echipamente sportive. La soluţiile speciale, clienţii noştri profită de calitatea sistemelor realizate la comandă. Materialele moderne şi tratamentele de suprafaţă asigură o durată lungă de viaţă a lagărelor noastre. Produsele noastre:

 • Rulment axial-radial cu ace
 • Colivie cu ace
 • Rulmenți cu bile
 • Lagăr liniar
 • Lagăr pedalier
 • Rulmenţi cu ace de cuplaj unisens
 • Lagăre de alunecare
 • Inele de etanşare
Soluții industriale de la Schaeffler pentru LEV, biciclete și sport: Rulment hibrid FAG Cronitect

Service

Calcul, acoperirea suprafețelor și materiale

Specialiștii echipelor noastre de inginerie din întreaga lume în domeniul bicicletelor și al echipamentelor sportive vă sprijină în toate etapele dezvoltării produselor. Cu BEARINX am creat unul dintre programele lider pentru calculul rulmenţilor. Astfel, este posibilă analiza detaliată a tuturor rulmenților Schaeffler - de la componentele individuale până la sistemul complex de arbori. În faza de construcţie şi de modelare lucrăm cu cele mai moderne metode, cum ar fi simularea dinamică şi analiza FEM. Numai după optimizarea computerizată va fi testat noul produs. La cerere, într-unul dintre centrele noastre F&E se pot testa prototipuri ale clienţilor în toate situaţiile şi toate funcţiile - de la comportamentul la uzură până la spectrul de zgomote.

Acoperirile influenţează o întreagă serie de proprietăţi ale rulmentului. Dacă de ex. cerinţa unei protecţii anticorozive deosebit de eficiente se află în prim plan, atunci se foloseşte Corrotect®, o protecţie catodică aplicată galvanic. TRIONDUR este folosit dacă există încărcări tribo-mecanice mari și de durată şi lubrifiere insuficientă. Oţelurile speciale cum ar fi Cronidur 30, materialul plastic foarte performant PEEK, ceramica, oţelul de rulment călit amagnetic - sunt combinate pentru a obţine o utilitate maximă pentru clienţi.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare