Noțiune de căutare

Automatizări industriale

Robotică

Schaeffler oferă mult mai mult decât o gamă extinsă de rulmenți. Ne considerăm un partener strategic pentru componentele roboților, cutii de viteze și reductoare de precizie, rulmenți speciali, motoare, senzori și ghidaje. Cele două cutii de viteze de precizie din gama noastră, clasificate în funcție de performanță, pot fi utilizate atât pentru aplicații standard, cât și pentru cele speciale. Procesele de producție pot fi monitorizate de un senzor de cuplu, integrat în cutia de viteze, care nu ocupă spațiu suplimentar. Portofoliul nostru acoperă orice cerință a clientului.

Mai multe informații găsiți în aplicația medias

Utilaje tipografice

Rulmenţii de înaltă precizie şi fără uzură ai cilindrilor de tipografie aduc o mare contribuţie la obţinerea unei imagini imprimate clare şi de o rezoluţie bună. Prin intermediul produselor specifice mărcilor INA şi FAG, Grupul Schaeffler s-a specializat de zeci de ani în toate aplicaţiile din acest segment şi ocupă un loc de frunte pe plan mondial, atât din punct de vedere tehnologic cât și al cotei de piață pentru industria tipografică. Datorită cunoștințelor sale extraordinare în ceea ce privește aplicațiile, Grupul Schaeffler obține în mod repetat economii de costuri, îmbunătățind în același timp performanța, și aceasta deseori printr-un singur produs. De exemplu, în rolele de ghidare cu sistem de acoperire Triondur, care sporesc semnificativ fiabilitatea și durata de funcționare în imprimantele offset sheetfed.

Soluții Schaeffler pentru utilajele tipografice

Medicină

Montarea sigură şi eficientă a rulmenților în componentele mobile ale maşinilor - aceasta este profesia noastră de peste 100 ani. Atunci când vine vorba de mişcarea din cadrul tehnicii medicale, suntem atât un partener de dezvoltare cât şi un furnizor fiabil. Oferim clienţilor noştri soluţii de sistem specifice. Aceasta înseamnă pentru dumneavoastră că primiţi de la o singură sursă sistemul de antrenare şi suspensie şi astfel puteţi folosi posibilităţile complet noi de performanţă şi configurare într-un mod economic.

Soluții Schaeffler pentru tehnica medicală

Alimente, băuturi și ambalaje

Schaeffler oferă soluții de lăgăruire pentru toate tipurile de mașini de ambalare, îmbuteliere, cuptoare automate de coacere, și alte utilaje folosite în liniile de îmbuteliere și ambalare. O gamă largă de produse standard de catalog include tot, de la rulmenții cu ace la role, împreună cu un portofoliu cuprinzător de rulmenți cu bile. Schaeffler oferă, de asemenea, ghidaje lineare pentru o gamă largă de aplicații.

Mai multe informații găsiți în aplicația medias

Productronic

Doar rulmentul potrivit poate realiza procese de mișcare perfecte. Acest aspect este deosebit de important în cadrul procesului de fabricare a produselor electronice datorită etapelor de lucru foarte precise şi care se repetă cu frecvenţă mare. Din acest motiv ar trebui să consultați neapărat un expert: Schaeffler. Indiferent dacă este vorba de mişcări rotative, oscilante sau liniare - Schaeffler vă oferă o gamă completă de rulmenţi, lagăre de alunecare şi ghidaje liniare. Bineînţeles, concepută special pentru Productronic. Şi un service excepţional. Unde altundeva mai primiţi totul de la o singură sursă?

Soluții Schaeffler pentru Productronic

Maşini textile

Produsele inovatoare şi soluţiile industriale de la Schaeffler sporesc performanţa maşinii într-un mod susținut şi scad în același timp costurile - indiferent dacă este vorba de pregătirea trefilării, producerea firului, ţeserea suprafeţelor, finisarea sau confecţionarea. Schaeffler vă oferă o gamă vastă de produse cu lagăre precise, gata de montaj şi uşor de întreţinut, pentru aproape toate tipurile de maşini de-a lungul lanţului procesual din industria textilă. Acestea includ, de exemplu, role de ghidare de fire, cu moment de frecare optimizat, cu strat integrat de protecție împotriva uzurii și coroziunii, rulmenți radiali cu bile de tip insert ușor de montat și unități de carcasă pentru mașini în pregătirea filării, colivii acoperite cu Triondur în mașini de împâslit cu ace și ghidaje liniare în mașini de brodat, echipamente de manipulare, mașini de imprimat materiale textile și multe alte mașini din industria textilelor.

Soluții Schaeffler pentru mașini textile

Mașini-unelte

Produsele mărcilor INA şi FAG de la Schaeffler sunt de multe decenii printre liderii mondiali în ceea ce privește lagărele meselor rotative, ale șuruburilor de avans, ale arborelui principal și ale axelor liniare. Precise şi durabile, cu întreţinere redusă şi gata de montaj: Schaeffler poate furniza toți rulmenții unei maşini-unelte, începând de la consiliere și până la service, cu o gamă de produse pe cât de vastă, pe atât de perfectă. Parteneriatul contractual este consolidat de IDAM, specialist în priză directă. Astfel se pot realiza şi soluţii complete pentru mişcări rotative şi liniare optimizate în funcţie de aplicaţie. Pentru producătorii de maşini şi pentru producătorii de subsisteme se deschid astfel posibilităţi tehnice şi economice complet noi, precum şi avantaje semnificative în cadrul lanţului procesual.

Soluții Schaeffler pentru mașini-unelte

Schaeffler oferă soluții de rulmenți și pentru următoarele domenii:

Mașini de prelucrare a lemnului

Material plastic și cauciuc

Montaj și manipulare

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare