Noțiune de căutare

Tehnologie de antrenare

Fluide

Domeniul „Fluid Technology” (Tehnologia fluidelor) include gama largă de produse Schaeffler pentru sisteme hidraulice și pompe de lichid. Rulmenții și componentele pentru aceste aplicații solicitante trebuie să fie extrem de fiabile și economice. Aceste cerințe sunt îndeplinite prin „Fluid Technology” (tehnologia fluidelor) în principal cu dezvoltări individuale, ajustate nevoilor clienților sau, în anumite cazuri, cu produse standard consacrate.

Soluții Schaeffler pentru tehnologia lichidelor

Transmisii industriale

Standardul produselor tehnice creşte permanent prin inovaţii. Ciclurile de produse se reduc în mod semnificativ, iar progresele tehnologice devin din ce în ce mai mari. Această dezvoltare este valabilă şi în cadrul realizării transmisiilor. Metodele de calcul din ce în ce mai exacte, creșterea constantă a performanței calculatoarelor şi know-how-ul tehnologic îmbunătățit - de ex. în tehnologia materialelor, rezistenţă şi tribologie - au dus la îmbunătăţirea rulmenţilor. Greutatea specifică a transmisiei s-a redus cu aproximativ 80 % în ultimii 20 de ani. Rulmenţii au contribuit esenţial la această dezvoltare. Prin cercetare şi dezvoltare țintită, prin îmbunătățirea permanentă a calităţii şi prin schimbul de experienţă intensiv cu producătorii de transmisii și industria utilizatorului, am crescut permanent funcţionalitatea şi siguranţa operațională a rulmenților noștri, reducând în același timp pierderile de energie. Transmisiile cu rulmenţi de calitate sunt performante şi fiabile.

Soluții Schaeffler pentru transmisii industriale

Pneumatică

În domeniul pneumaticii, Schaeffler îmbină aplicații în tehnologia aerului comprimat și tehnologia fluidelor termice: de la compresoare și pompe de vid până la ventilatoare. Portofoliul Schaeffler variază de la cea mai largă gamă de rulmenți standard - chiar și în calitate X-life - până la rulmenți de înaltă precizie pentru mașini de mare viteză - deseori realizați ca rulmenți speciali personalizați. Unitățile de carcasă și componentele completează oferta.

Soluții Schaeffler pentru pneumatică

Schaeffler oferă soluții de rulmenți și pentru următoarele domenii:

Marină

Motoare electrice

Instituții publice și private

Încuietori și armături

Aparate electrocasnice

Infrastructură

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare