Noțiune de căutare

Transmisii industriale

Standardul produselor tehnice creşte permanent prin inovaţii. Ciclurile de produse se reduc în mod semnificativ, iar progresele tehnologice devin din ce în ce mai mari. Această dezvoltare este valabilă şi în cadrul realizării transmisiilor. Metodele de calcul din ce în ce mai exacte, creșterea constantă a performanței calculatoarelor şi know-how-ul tehnologic îmbunătățit - de ex. în tehnologia materialelor, rezistenţă şi tribologie - au dus la îmbunătăţirea rulmenţilor. Greutatea specifică a transmisiei s-a redus cu aproximativ 80 % în ultimii 20 de ani. Rulmenţii au contribuit esenţial la această dezvoltare. Prin cercetare şi dezvoltare țintită, prin îmbunătățirea permanentă a calităţii şi prin schimbul de experienţă intensiv cu producătorii de transmisii și industria utilizatorului, am crescut permanent funcţionalitatea şi siguranţa operațională a rulmenților noștri, reducând în același timp pierderile de energie. Transmisiile cu rulmenţi de calitate sunt performante şi fiabile.

Aplicaţii

Aplicaţii

Rulmenţi pentru transmisiile tuturor domeniilor industriale

Fiecare domeniu industrial impune cerinţe speciale la transmisiile utilizate. Cele mai importante caracteristici pentru lagărele folosite aici sunt: Sarcina, turaţia, durata de funcţionare, lubrifierea şi dispunerea arborilor. Schaeffler cunoaște tendinţele tehnologice datorită contactului intensiv cu facultăţile şi universităţile. Din acest motiv suntem întotdeauna în măsură să oferim clienţilor noştri rulmenții potriviți pentru transmisiile lor - împreună cu toate serviciile aferente. Indiferent de domeniu sau de scop. Soluțiile Schaeffler de rulmenți pentru transmisii sunt utilizate, printre altele, la următoarele aplicații:

  • Transmisii industriale
  • Transmisii pentru caje de laminor
  • Transmisii pentru extrudere
  • Transmisii cu roţi dinţate conice
  • Transmisii de nave

Produse

Rulmenți standard și modele speciale

Rulmenţii pentru transmisiile industriale trebuie să fie disponibili pe plan mondial şi la un preţ avantajos. Aceste cerinţe se îndeplinesc în general prin variante standardizate de rulmenţi. Acestea corespund celor mai multe cerinţe din construcţia de transmisii şi se pot folosi pentru construirea transmisiilor performante, sigure în funcţionare şi economice. Datorită capacităţii lor mai mari de încărcare, la transmisiile mai mari predomină rulmenţii cu role (rulmenţii oscilanţi, cu role cilindrice, cu role conice). În cazul unei încărcări axiale sporite se folosesc rulmenţi axiali, de exemplu rulmenţi axiali oscilanţi cu role şi rulmenţi axiali cu role cilindrice. Pentru transmisiile uşoare se preferă rulmenţii cu bile şi rulmenţii cu ace. INA şi FAG furnizează toate aceste tipuri de rulmenţi.

Atunci când sunt necesare variante speciale de dimensiuni, turaţii sau capacitate de încărcare, punem la dispoziția clienţilor rulmenţi din programul nostru special. Împreună cu clienţii noştri dezvoltăm lagăre speciale.

Produse

Service

Parteneriat

Transmisiile industriale moderne transmit puteri mari la gabarit redus. Rulmenţii aferenţi trebuie selectaţi cu cea mai mare grijă. De aceea este bine dacă producătorul de transmisii se poate baza pe experienţa unui producător competent de rulmenţi. Schaeffler consideră parteneriatele importante, începând cu dezvoltarea transmisiei, fabricarea şi montajul componentelor transmisiei, până la transmisiile din aplicaţiile reale. Suntem partenerul ideal pentru:

  • Consiliere tehnică de aplicaţie
  • Calcul şi dimensionare
  • Service de montaj şi şcolarizare
  • Întreţinere în funcţie de stare
Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare