Noțiune de căutare

LEV, biciclete și sport

Fie că se folosesc pentru biciclete, Inline Skates sau benzi de alergare - rulmenții şi sistemele Schaeffler asigură performanțe maxime în aproape toate echipamentele de sport și fitness. Cu produsele noastre INA şi FAG suntem unul dintre principalii furnizori din lume în această industrie. Produsele noastre sunt caracterizate de cea mai înaltă calitate, durabilitate și raport bun preț-performanță. Ca şi client vă aşteaptă o paletă vastă de componente standard. În plus, experţii noştri în ingineria de aplicaţie şi serviciu extern, vă pot oferi consiliere în ceea ce privește soluţiile speciale datorită experienței vaste de care dispun. Know-how-ul şi resursele unei companii tehnologice puternice, internaţionale vă stau la dispoziţie pe plan mondial, aproape de dumneavoastră.

Soluții Schaeffler pentru LEV, biciclete și sport

Motociclete și vehicule speciale

Schaeffler oferă avantaje maxime pentru producătorii de motociclete și pentru clienți prin programul său de produse: Printre acestea se numără prelungirea duratei de viaţă a motocicletelor prin componentele şi ansamblele dezvoltate la nivel înalt, scăderea consumului de combustibil, precum şi economicitate mai înaltă prin elemente de motoare inovatoare şi componente optimizate în privinţa greutăţii. Ne sprijinim clienții cu produse care ajută la reducerea emisiilor de CO2, protejând astfel mediul. Know-how-ul experţilor Schaeffler asigură calitate maximă şi adaptare optimă pentru fiecare domeniu de utilizare.

Soluții Schaeffler pentru motociclete și vehicule speciale:

Schaeffler oferă soluții de rulmenți și pentru următoarele domenii:

Motoare mici cu ardere internă

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare