Noțiune de căutare

În regiune pentru regiune

Centrele de tip Schaeffler Technology Center sunt centre locale de competență tehnică cu ingineri care dispun de calificare superioară. Dacă este necesar, aceștia sprijină inginerii de vânzări în colaborarea tehnică cu clienții din regiune. Drept urmare, expertizele în domeniul ingineriei și al serviciilor pot fi implementate rapid la nivel local. Centrele de tip Schaeffler Technology Center oferă peste tot în lume același standard de înaltă calitate în ceea ce privește competențele pentru soluții tehnice pe baza gamei de servicii oferite, printre altele:

  • Selectarea produselor optime pentru aplicațiile dvs. specifice, eventual folosind software de calcul, cum ar fi BEARINX
  • Determinarea toleranțelor de instalare
  • Calculul duratei de viață sau a perioadelor de lubrifiere a produselor dvs.
  • Montajul, lubrifierea și monitorizarea condiției produselor dvs.
  • Școlarizarea angajaților dvs.
  • alte servicii

În Global Technology Network, Schaeffler leagă expertiza tehnică mondială și anii de experiență ai experților săi într-o rețea globală de cunoștințe. Astfel, centrele de tip Schaeffler Technology Center sunt în permanență în contact cu rețelele de experți. Atunci când este necesară o expertiză aprofundată în regiune, cunoștințele tehnice locale sunt completate de această conexiune globală. Cu ajutorul cunoștințelor Schaeffler, veți primi soluții inovatoare, personalizate, oriunde în lume.

Calitatea verificată creează standarde și încredere la nivel mondial

Logoul „Schaeffler Technology Center” este o dovadă vizibilă și o garanție pentru un înalt standard mondial, unitar, în colaborarea personală, de parteneriat cu clienții noștri. O gamă uniformă de servicii premium caracterizează toate centrele Schaeffler Technology Center din întreaga lume.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare