Noțiune de căutare

Motociclete şi vehicule speciale

Schaeffler oferă avantaje maxime pentru producătorii de motociclete și pentru clienți prin programul său de produse: Printre acestea se numără prelungirea duratei de viaţă a motocicletelor prin componentele şi ansamblele dezvoltate la nivel înalt, scăderea consumului de combustibil, precum şi economicitate mai înaltă prin elemente de motoare inovatoare şi componente optimizate în privinţa greutăţii. Ne sprijinim clienții cu produse care ajută la reducerea emisiilor de CO2, protejând astfel mediul. Know-how-ul experţilor Schaeffler asigură calitate maximă şi adaptare optimă pentru fiecare domeniu de utilizare.

Produse

Ambreiaj motocicletă
Ambreiaj motocicletă

Economicitate înaltă şi durată mai lungă de viaţă

Produsele Schaeffler asigură o rentabilitate ridicată, o durată de viață mai lungă și un consum mai redus de combustibil la motociclete și vehicule speciale. Un management consecvent de calitate în toate fazele de fabricaţie asigură o calitate de produs şi siguranţă pentru client, la cel mai înalt nivel posibil. Un exemplu în acest sens este optimizarea componentelor transmisiei, care aduce o reducere a greutăţii şi o rigiditate îmbunătăţită. În colaborare cu proiectanţii de la clienţii noştri, am dezvoltat multe soluţii specifice pentru:

  • Motor
  • Transmisie
  • Șasiu
  • Aplicaţii speciale

Calcul tehnic

De la teorie la practică

Ca şi companie orientată spre viitor, investim în dezvoltarea produselor dumneavoastră. În plus, folosim proceduri de simulare moderne, instalaţii de testare şi laboratoare pentru analize fizice şi chimice.

Cu ajutorul softului BEARINX dezvoltat de Schaeffler suntem în măsură să modelăm şi să calculăm sisteme complexe de arbori, precum şi transmisii complete. În faza de construcţie şi de modelare se folosesc metode de ultimă generație, cum ar fi simularea dinamică şi analiza FE. Cu ajutorul „Rapid Prototyping” clienţii au chiar posibilitatea de a primi un model adaptat exact, cu care pot testa situaţia reală.

Sarcina Calculului Tehnic presupune verificarea funcţiei şi rezistenţa la operare a componentelor individuale şi a întregului sistem. Pentru a răspunde la aceste probleme complexe, se construiesc modele adecvate, care se calculează cu pachete de software corespunzătoare.

Calcul transmisiei cu BEARINX
Calcul transmisiei cu BEARINX

Testare

Soluții industriale de la Schaeffler pentru motociclete și vehicule speciale: Stație de testare motoare
Stație de testare motoare

De la comportamentul la uzură până la gama de emisii și de zgomot

Un produs este testat tehnic numai după ce acesta a fost optimizat prin intermediul calculului şi simulării. La cerere se pot testa prototipurile clienţilor într-unul dintre centrele noastre de cercetare și dezvoltare de ultimă generație F&E în toate situațiile și în toate funcțiile: de la comportamentul la uzură până la spectrul de emisii și zgomot, „Stand-alone”, în cadrul construcției adiacente sau în vehiculul complet. Numai după o serie de teste foarte severe şi orientate spre practică începe producția în serie.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare