Noțiune de căutare

Energie eoliană

Turbinele eoliene economice au nevoie de componente fiabile. Fiind unul dintre cei mai importanți producători de rulmenți din lume și partener de dezvoltare din ramură, producem de peste 30 de ani rulmenți pentru turbine eoliene. Oferim soluția potrivită în ceea ce privește rulmenții pentru fiecare turbină eoliană și un concept holistic pentru siguranță.

Soluții Schaeffler pentru turbine eoliene

Hidroenergie

Mobilitatea ar trebui să devină mai prietenoasă cu clima și cu mediul - de exemplu, prin intermediul vehiculelor electrice. Putem vorbi rezonabil despre acest lucru, doar dacă şi energia electrică este produsă în mod curat, fără poluare. Energia hidroelectrică este cea mai mare sursă de energie regenerabilă. Centralele hidroenergetice generează mult mai multă energie electrică decât centralele nucleare din întreaga lume și furnizează peste 16 % din cererea globală de energie electrică. Astfel, energia hidroelectrică se află pe locul trei în spatele generării de energie electrică din cărbune și gaze naturale și contribuie la aproximativ trei sferturi din totalul energiei electrice generate din energiile regenerabile. Dincolo de utilizarea convențională a energiei hidroelectrice, noile tehnologii câștigă tot mai mult teren, bazându-se pe producția de energie electrică prin utilizarea valurilor și a curenților din oceane. Indiferent dacă sunt moduri convenționale sau noi de energie hidroelectrică - Schaeffler oferă soluții potrivite de rulmenți și sprijină companii de toate dimensiunile cu know-how, experiență și resurse de inginerie. Ne implicăm din timp ca partener de dezvoltare chiar și în cadrul start-up-urilor interesante din domeniul energiei marine.

Soluții Schaeffler pentru centrale hidroelectrice

Energie solară

Soarele oferă atât de multă energie în fiecare zi, încât cererea globală anuală ar fi acoperită. Tot mai multe țări recurg la soare ca sursă de energie electrică sub presiunea din ce în ce mai pronunțată a schimbărilor climatice. Centralele de energie solară trebuie să funcționeze foarte economic pentru a obține eficiența maximă și pentru a face aceste tehnologii să fie comercializabile în viitor, chiar și fără subvenții de la stat. În calitate de partener de dezvoltare și furnizor, Schaeffler este în prezent implicat în mai multe proiecte, spre exemplu pentru centrale de energie termodinamică cu jgheab parabolic, centrale cu turn solar, centrale Fresnel și Dish-Stirling. Schaeffler oferă o gamă largă de rulmenți și lagăre de alunecare pentru sistemele de urmărire ale instalaţiilor solare. Echipa noastră de ingineri pentru centrale de energie solară dispune de un know-how cuprinzător în ingineria de aplicații și optimizează locațiile de rulmenți și construcţia adiacentă , împreună cu clientul.

Soluții Schaeffler pentru centrale de energie solară

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare