Noțiune de căutare

Automatizări industriale

Robotică

De câteva decenii, Schaeffler oferă un portofoliu cuprinzător de robotică industrială bazat pe componente convenționale ale rulmenților, cum ar fi rulmenții radiali și radial-axiali cu bile, rulmenții cu role cilindrice, rulmenții cu role conice și sferice etc. De-a lungul anilor, au fost alăturate dezvoltările speciale care se potrivesc pentru roboți articulați, cum ar fi rulmenții cu role încrucișate cu și fără dantură sau rulmenții axiali cu role sferice.

Soluții de automatizare industrială Schaeffler pentru robotică

Utilaje tipografice

Rulmenţii de înaltă precizie şi fără uzură ai cilindrilor de tipografie aduc o mare contribuţie la obţinerea unei imagini imprimate clare şi de o rezoluţie bună. Prin intermediul produselor specifice mărcilor INA şi FAG, Grupul Schaeffler s-a specializat de zeci de ani în toate aplicaţiile din acest segment şi ocupă un loc de frunte pe plan mondial, atât din punct de vedere tehnologic cât și al cotei de piață pentru industria tipografică. Datorită cunoștințelor sale extraordinare în ceea ce privește aplicațiile, Grupul Schaeffler obține în mod repetat economii de costuri, îmbunătățind în același timp performanța, și aceasta deseori printr-un singur produs. De exemplu, în rolele de ghidare cu sistem de acoperire Triondur, care sporesc semnificativ fiabilitatea și durata de funcționare în imprimantele offset sheetfed.

Soluții Schaeffler pentru utilajele tipografice

Medicină

Montarea sigură şi eficientă a rulmenților în componentele mobile ale maşinilor - aceasta este profesia noastră de peste 100 ani. Atunci când vine vorba de mişcarea din cadrul tehnicii medicale, suntem atât un partener de dezvoltare cât şi un furnizor fiabil. Oferim clienţilor noştri soluţii de sistem specifice. Aceasta înseamnă pentru dumneavoastră că primiţi de la o singură sursă sistemul de antrenare şi suspensie şi astfel puteţi folosi posibilităţile complet noi de performanţă şi configurare într-un mod economic.

Soluții Schaeffler pentru tehnica medicală

Alimente și ambalare

Schaeffler bearing solutions can be used in all types of packaging machines, filling lines, automatic baking ovens, and other food and packaging industry machines. Soluțiile pentru rulmenți Schaeffler pot fi utilizate în toate tipurile de mașini de ambalat, linii de umplere, cuptoare automate și alte mașini din industria alimentară și de ambalare.

Soluții Schaeffler pentru alimente și ambalare

Productronic

Doar rulmentul potrivit poate realiza procese de mișcare perfecte. Acest aspect este deosebit de important în cadrul procesului de fabricare a produselor electronice datorită etapelor de lucru foarte precise şi care se repetă cu frecvenţă mare. Din acest motiv ar trebui să consultați neapărat un expert: Schaeffler. Indiferent dacă este vorba de mişcări rotative, oscilante sau liniare - Schaeffler vă oferă o gamă completă de rulmenţi, lagăre de alunecare şi ghidaje liniare. Bineînţeles, concepută special pentru Productronic. Şi un service excepţional. Unde altundeva mai primiţi totul de la o singură sursă?

Soluții Schaeffler pentru Productronic

Maşini textile

Produsele inovatoare şi soluţiile industriale de la Schaeffler sporesc performanţa maşinii într-un mod susținut şi scad în același timp costurile - indiferent dacă este vorba de pregătirea trefilării, producerea firului, ţeserea suprafeţelor, finisarea sau confecţionarea. Schaeffler vă oferă o gamă vastă de produse cu lagăre precise, gata de montaj şi uşor de întreţinut, pentru aproape toate tipurile de maşini de-a lungul lanţului procesual din industria textilă. Acestea includ, de exemplu, role de ghidare de fire, cu moment de frecare optimizat, cu strat integrat de protecție împotriva uzurii și coroziunii, rulmenți radiali cu bile de tip insert ușor de montat și unități de carcasă pentru mașini în pregătirea filării, colivii acoperite cu Triondur în mașini de împâslit cu ace și ghidaje liniare în mașini de brodat, echipamente de manipulare, mașini de imprimat materiale textile și multe alte mașini din industria textilelor.

Soluții Schaeffler pentru mașini textile

Mașini-unelte

Produsele mărcilor INA şi FAG de la Schaeffler sunt de multe decenii printre liderii mondiali în ceea ce privește lagărele meselor rotative, ale șuruburilor de avans, ale arborelui principal și ale axelor liniare. Precise şi durabile, cu întreţinere redusă şi gata de montaj: Schaeffler poate furniza toți rulmenții unei maşini-unelte, începând de la consiliere și până la service, cu o gamă de produse pe cât de vastă, pe atât de perfectă. Parteneriatul contractual este consolidat de IDAM, specialist în priză directă. Astfel se pot realiza şi soluţii complete pentru mişcări rotative şi liniare optimizate în funcţie de aplicaţie. Pentru producătorii de maşini şi pentru producătorii de subsisteme se deschid astfel posibilităţi tehnice şi economice complet noi, precum şi avantaje semnificative în cadrul lanţului procesual.

Soluții Schaeffler pentru mașini-unelte

Schaeffler oferă soluții de rulmenți și pentru următoarele domenii:

Mașini de prelucrare a lemnului

Material plastic și cauciuc

Montaj și manipulare

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare