Noțiune de căutare

Mașini-unelte

Produsele mărcilor INA şi FAG de la Schaeffler sunt de multe decenii printre liderii mondiali în ceea ce privește lagărele meselor rotative, ale șuruburilor de avans, ale arborelui principal și ale axelor liniare. Precise şi durabile, cu întreţinere redusă şi gata de montaj: Schaeffler poate furniza toți rulmenții unei maşini-unelte, începând de la consiliere și până la service, cu o gamă de produse pe cât de vastă, pe atât de perfectă. Parteneriatul contractual este consolidat de IDAM, specialist în priză directă. Astfel se pot realiza şi soluţii complete pentru mişcări rotative şi liniare optimizate în funcţie de aplicaţie. Pentru producătorii de maşini şi pentru producătorii de subsisteme se deschid astfel posibilităţi tehnice şi economice complet noi, precum şi avantaje semnificative în cadrul lanţului procesual.

Aplicaţii

Aplicaţii

Sistematic spre soluţia optimă de rulmenți

Numai rulmentul potrivit permite procese de mişcare perfecte la maşina-unealtă. Schaeffler lucrează de decenii în strânsă colaborare cu producătorii de maşini şi instalaţii pentru cele mai variate ramuri industriale. Multe produse noi sunt rezultatul acestui parteneriat de succes. Astfel iau naştere soluţii specifice, care fac maşinile mai rapide, mai precise şi mai sigure - pe scurt mai economice. Produsele noastre „ready to fit” contribuie la creşteri semnificative de performanţă şi la caracteristici unice şi specifice pentru clienţii noştri; în final se folosesc aceste lagăre compacte, gata de montaj după principiul simplu: despachetare, înșurubare, utilizare. Aşadar, pe lângă echiparea cu rulmenţi a subsistemelor, integrarea funcţiilor precum măsurarea, etanşarea, lubrifierea, frânarea etc. în componente devine tot mai importantă pentru optimizarea întregului sistem al maşinii unelte. Cu gama noastră de produse puteți acoperi în mod optim toate aplicațiile din mașina-unealtă:

 • Rulmenți pentru mese rotative
 • Lagărul şurubului de avans
 • Lagărul arborelui principal
 • Soluţii de sisteme de antrenare directă
 • Sisteme de ghidaj liniar

Produse

Prin gama sa de produse, Schaeffler acoperă aproape toate aplicațiile de rulmenți din mașina-unealtă. Filozofia noastră de produs este „ready to fit”: Ansamblele de lagăre şi de antrenare specifice pentru maşina-unealtă, pe care dumneavoastră trebuie numai să le montaţi prin înşurubare. Produsele noastre:

 • Ghidaj cu şină profilată INA
 • Rulmenți INA pentru mecanisme șurub-piuliță
 • Lagăr de precizie INA pentru sarcini combinate
 • Role de sprijin şi role de camă INA
 • Sisteme de antrenare directă INA
 • Rulmenţi FAG de arbore principal
Produse

Service

Consiliere, calcul și selecție de produse

Fie că este vorba de analize de rulmenți la faţa locului, de testare tehnică, tribologie, tehnologia materialelor, cercetare şi dezvoltare sau şcolarizare şi formare profesională: inginerii de consiliere de la Schaeffler sunt încă de la început persoanele de contact competente ale clienţilor noştri. Ne extindem constant gama de servicii, spre exemplu cu programul de calcul rulmenți BEARINX. Astfel, încărcarea rulmenţilor din sisteme complexe de maşini, prin luarea în considerare a unei multitudini de condiţii de mediu, se poate prezenta, calcula şi documenta exact. Spre exemplu, încovoierile arborilor sau înclinările. Chiar şi deformarea construcţiei adiacente se poate calcula oricând. Atât în sistemele rotative, cât şi în cele liniare. Astfel, calculăm încărcarea lagărelor precum şi cel mai solicitat punct de contact din rulment. Primiţi de la noi rezultatele complete pentru documentaţia dumneavoastră de proiect. Aceasta vă oferă siguranţa de care aveţi nevoie. Aşadar, prin reducerea timpilor de dimensionare şi proiectare, obţineţi rapid soluţia cea mai economică.

Puteţi folosi şi sistemul nostru de selecție de produse şi de consiliere medias. Acest lucru permite alegerea produsului, chiar şi în funcţie de cerinţe speciale prin intermediul pictogramelor, calculul, selecția lubrifiantului, construcţia inclusiv preluarea fişierelor DXF până la documentele complete de comandă.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare