Noțiune de căutare

Medicină

Montarea sigură şi eficientă a rulmenților în componentele mobile ale maşinilor - aceasta este profesia noastră de peste 100 ani. Atunci când vine vorba de mişcarea din cadrul tehnicii medicale, suntem atât un partener de dezvoltare cât şi un furnizor fiabil. Oferim clienţilor noştri soluţii de sistem specifice. Aceasta înseamnă pentru dumneavoastră că primiţi de la o singură sursă sistemul de antrenare şi suspensie şi astfel puteţi folosi posibilităţile complet noi de performanţă şi configurare într-un mod economic.

Aplicaţii

Aplicaţii

Punctul nostru forte: Soluții simple din punctul de vedere al întreținerii și al montajului

Adesea livrăm ansamble integrale care trebuie doar înşurubate. Componentele sunt adaptate optim între ele precum şi la construcţia adiacentă. Configurația modulară este completată de pachetele vaste de accesorii şi servicii, din care dumneavoastră ca şi client puteţi alege - de la etanşare, protecţia adecvată a suprafeței componentelor individuale, până la recomandarea lubrifiantului. Soluțiile noastre ușor de întreținut și de montat sunt utilizate în diferite aplicații:

 • Suporturi de tavan
 • Tomografe computerizate
 • Braţe C
 • Tuburi Röntgen
 • Scaune de pacient
 • Scaune de stomatologie
 • Piese de mână (port-scule) dentare
 • Sisteme de antrenare directă
 • Aparate de laborator

Produse

Alegeţi din 1001 variante de lagăre

Dintr-o multitudine de componente de rulmenţi şi materiale am combinat aproape 40.000 de diferite variante de lagăre. Toate sunt soluţii standard, pe care le găsiţi în catalog. Alegeţi din acesta dacă doriţi să montaţi o componentă de maşină într-un mod optim din punct de vedere economic şi tehnic.

Programul nostru de selecție și consultanță a produselor medias® pentru rulmenți, lagăre de alunecare și ghidaje liniare vă oferă date tehnice despre produsele INA și FAG. Vă calculează rulmenții de catalog standard și ghidajele liniare cu BEARINX®-online Easy Solution și permite transferul datelor CAD direct în proiectarea dvs.

Dacă o dată, lagărele noastre standard nu corespund aşteptărilor dumneavoastră, atunci dezvoltăm cu plăcere împreună o soluţie specială.

Produse

Service

Concepte noi, soluţii creative

Timpii de dezvoltare din ce în ce mai reduşi solicită o dimensionare exactă şi o alegere corectă a rulmenţilor şi a lagărelor de alunecare, încă de la început. Specialiştii echipei noastre de ingineri care activează pe plan mondial în domeniul de aplicare a tehnicii medicale vă susţin în toate fazele de dezvoltare a produsului şi dezvoltă împreună cu dumneavoastră concepte noi şi soluţii de aplicare creative.

 • Calcul şi testare
  Construcție, calcul și selecție de rulmenți, simulare, testare
 • Cercetare și dezvoltare
  Acoperirea suprafețelor, materiale, tribologie
Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare