Noțiune de căutare

Recondiţionarea rulmenţilor

Schaeffler Aerospace oferă clienților săi servicii complete de reparații în timpul funcționării sistemului de propulsie. Cu o rețea mondială de ateliere de reparații, Schaeffler Aerospace este un partener local pentru multe companii aeriene și centre de recondiționare. Ca și producător principal mondial de rulmenți de precizie pentru domeniul aerospațial, ne concentrăm nu doar pe întreținerea rulmenților de arbore principal pentru aviația civilă, ci și pe aplicațiile militare și pe programele de elicoptere.

Întreținerea rulmenților de arbore principal pentru aviația civilă

Schaeffler Aerospace are numeroase aprobări oficiale de recondiționare direct de la producătorul sistemului de propulsie. Metodele noastre de recondiționare și inspecțiile de calitate sunt monitorizate și auditate direct de producătorii sistemului de propulsie. Printre altele, Schaeffler Aerospace este, de asemenea, auditat și acreditat conform NADCAP și AS9100.

Oferim recondiționare pentru multe sisteme de propulsie civile și primim constant noi aprobări. În manualele sistemelor de propulsie de la Pratt & Whitney, Rolls Royce, GE, CFM, Avio și IAE, suntem enumerați ca și companie oficială de reparații.

Vă rugăm să ne contactați dacă doriți mai multe informații cu privire la lista noastră Capability cu sisteme de propulsie, numere de articol și niveluri de reparații:
aerospace.repair@schaeffler.com

Inspection of an engine bearing
Airbus A380

Întreținerea rulmenților de arbore principal pentru aplicații militare și pentru elicoptere

Military applications: Eurocopter
Eurocopter

Produsele Schaeffler pentru domeniul aerospațial s-au dovedit a fi extrem de fiabile în multe aplicații militare. Cu gama noastră de produse vă putem oferi un serviciu complet de reparații pentru toate tipurile de sisteme de propulsie.

Deoarece sectorul militar este supus multor condiții, informații suplimentare puteți primi direct de la noi: aerospace.repair@schaeffler.com

Rulmenți de arbore principal, rulmenți de transmisie și rulmenți de rotor

De la rulmenți ai arborelui principal, rulmenți de transmisie până la rulmenți de rotor - Schaeffler Aerospace oferă o gamă largă de rulmenți de înaltă precizie pentru sistemele de propulsie ale aeronavelor, elicopterelor sau navelor aerospațiale.

Reparații, diagnoză și școlarizare

Service de reparații

Programul de service al Schaeffler Aerospace include mult mai mult decât curățarea și inspecția rulmenților pentru domeniul aerospațial. Service-ul nostru de recondiționare vă oferă posibilitatea de a reduce semnificativ costurile de revizie. Deoarece noi înlocuim doar componentele, care chiar trebuie înlocuite cu piese noi. Componentele rămase vor fi recondiționate și reutilizate. Mai mult, Schaeffler Aerospace vă oferă soluții personalizate pentru a crește în continuare satisfacția clienților dvs.

Diagnoza pentru defecțiunile rulmenților

Echipa noastră de ingineri specialiști și inspectori vizuali instruiți și experimentați vă ajută să obțineți cât mai multe informații despre rulmenții dvs. defectați. Ca producător inițial, Schaeffler Aerospace se folosește de experiența acumulată de-a lungul anilor, de exemplu în domeniile analizei de materiale și NDT, și întocmește un raport detaliat pentru dvs.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare