Noțiune de căutare

Mașini de lucru mobile

Utilaje de construcții

Industria construcțiilor necesită mașini puternice cu ajutorul cărora să se realizeze în mod eficient proiectele de construcții. Pentru a realiza și garanta această eficiență, producătorii de utilaje de construcții se așteaptă la soluții adecvate din partea industriei furnizorilor. Rulmenții și lagărele de alunecare de la Schaeffler joacă un rol esențial în atingerea performanțelor de top la nivel mondial cu o gamă largă de utilaje pentru construcții. Densitatea ridicată de performanţă, durata de viață lungă și soluțiile de rulmenți fără necesitate de întreținere în multe puncte de instalare caracterizează produsele mărcilor INA și FAG.

Soluții Schaeffler pentru utilaje de construcții

Utilaje agricole

În cadrul sectorului de utilaje agricole există o presiune mare în ceea ce privește creșterea productivității. Cu componentele fiabile și soluțiile de sistem ale Grupului Schaeffler, producătorii își pot reduce costurile totale. Programul INA și FAG pentru rulmenții standard este proiectat corespunzător. Acesta va fi completat de soluții specifice clienților - uneori neconvenționale, dar uimitor de simple. Punem accent întotdeauna pe o etanșare bună și pe ușurința de montaj. Aveți la dispoziție rețeaua de service-uri a unui concern internațional - de la ingineri consultanți din zona dvs., instrumente moderne de calcul până la cunoștințe de lubrifiere și acoperire.

Soluții Schaeffler pentru utilaje agricole

Schaeffler oferă soluții de rulmenți și pentru următoarele domenii:

Utilaje de transport uzinal

Macarale, conveioare, ascensoare

Transmisii mobile

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare