Noțiune de căutare

Extracţia şi prelucrarea materiilor prime

În cadrul mineritului şi instalaţiilor de transport de mari dimensiuni, în deschiderea exploatării și extracția de petrol şi gaze naturale precum și în tehnologia de procesare, progresul tehnic se dezvoltă tot mai rapid. Cercetarea şi dezvoltarea noastră, precum şi schimbul intensiv de experienţă cu producătorii şi utilizatorii de maşini şi instalaţii au dus la creşterea siguranţei de funcţionare, iar durata de utilizare a lagărelor INA şi FAG s-a prelungit încontinuu.

Aplicaţii

Aplicaţii

Soluţii avansate de rezemare în rulmenți pentru diferite sisteme și mașini

Condiţiile vitrege de funcţionare şi de mediu din instalaţii şi maşini necesită lagăre extrem de robuste. Clienții noștri proiectează și operează instalații de transportare a minereurilor, mine, uzine de ciment, platforme petroliere, mașini de concasare, precum și utilaje de construcții și șantiere.

 • Minerit
  Excavatoare cu roată port cupe, sisteme de transport
 • Pregătirea
  Concasoare, mori verticale, mori tubulare, site oscilante
 • On-/Offshore
  Agregate de turle de foraj, turbine de foraj, tamburi de așezare a conductelor

Produse

Rulmenți standard și speciali

Condiţiile din instalaţiile şi maşinile din domeniul extracţiei şi prelucrării minereurilor sunt diferite de la caz la caz. Conceptul, designul și construcția se orientează în esență după sarcină, turaţie, durata de viață și condițiile de mediu.

Pentru multe aplicaţii, proiectantul poate folosi rulmenţi standard. Unele cazuri de utilizare necesită totuşi rulmenţi speciali, pe care noi i-am dezvoltat pentru cerinţele speciale din cadrul acestei ramuri. Cele mai mari lagăre din această categorie, care se folosesc în maşinile frezat tuneluri, pot avea un diametru exterior de peste patru metri.

 • Rulmenți standard
 • Rulmenți speciali
 • Carcasă
 • Ansamble
Produse

Service

Service

Consiliere tehnică, soluții de întreținere și gestionarea stocurilor

Timpii de dezvoltare din ce în ce mai reduşi solicită o dimensionare exactă şi o alegere corectă a rulmenţilor şi a lagărelor de alunecare, încă de la început. Aceasta este valabilă şi pentru ramura extractivă şi de prelucrare a materiilor prime. Prin utilizarea know-how-ului experţilor de rulmenţi încă din faza de dezvoltare, se reduc timpii de proiectare şi costurile de dezvoltare la clienţii noştri. De aceea oferim o consiliere vastă proiectanţilor, de la publicaţii tehnice, catalogul nostru electronic, până la programe de calcul.

Schaeffler oferă o varietate de soluții de întreținere pentru a reduce costurile de întreținere, pentru a evita staţionările neplanificate și pentru a crește disponibilitatea utilajelor.

Pregătim produse selecționate din gama de produse pentru industria de obținere și prelucrare a materiilor prime, datorită unui sistem special de gestionare a stocurilor pentru clienții noștri. Astfel, putem reduce semnificativ costurile de depozitare ale clienţilor noştri prin asigurarea unei livrări rapide la preţuri de piaţă.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare