Noțiune de căutare

Schaeffler Technology Center are o gamă unitară de expertiză în materie de rulmenți și teme legate de rulmenți. Astfel, Schaeffler își îndeplinește standardul premium de a servi în mod optim clienții din întreaga lume la același nivel de calitate ridicat.

Școlarizările, atelierele și auditurile regulate asigură acest lucru în permanență. Indiferent dacă sunt în Europa, Asia, Africa, America de Nord sau America de Sud - clienții noștri beneficiază întotdeauna de experiența noastră de peste 100 de ani în sectorul rulmenților.

Gama noastră de servicii:

Cunoștințe de aplicații

Cunoașterea mașinii sau a agregatului și modul în care funcționează în proces, astfel încât să poată fi deduse caracteristicile produsului și serviciile care îndeplinesc așteptările clienților.

Calcul și optimizare

Calculul produselor în construcţia lor adiacentă, luând în considerare influențele externe și interne cu instrumente de calcul ale Grupului Schaeffler, cum ar fi BEARINX®, Caba, FEM etc., pentru a analiza cu exactitate utilizarea produsului, pentru a-l optimiza pentru aplicaţia sa sau pentru a-i determina compatibilitatea cu aplicaţia.

Know-how despre procesul de producție

Cunoașterea proceselor de fabricație ale clientului și interacțiunile acestora cu mașina, instalația sau agregatul, astfel încât să poată fi deduse caracteristicile produsului și serviciile care îndeplinesc așteptările clienților și susțin procesul.

Monitorizarea condiției

Produse și servicii pentru monitorizarea condiției din mașini și echipamente, cum ar fi măsurarea vibrațiilor, termografie, managementul fluidelor pentru susținerea procesului de întreținere.

Mecatronică

Interacțiunea elementelor și a modulelor mecanice, electronice și ale tehnologiei informatice din domeniul rulmenților și lagărelor de alunecare, motoare, accesorii și ghidaje liniare.

Evaluarea defecţiunilor

Analiza defecțiunilor = analiza și evaluarea cauzelor defecțiunii rulmenților și lagărelor de alunecare, accesoriilor și ghidajelor liniare.

Evaluarea rulmenților și lagărelor de alunecare, a accesoriilor și a ghidajelor liniare și evaluarea cauzelor defecțiunii.

Training-uri

Instruiri standardizate sau personalizate pentru temele de produse, elemente fundamentale ale rulmenților, montaj, monitorizarea condiției, evaluarea defecțiunilor etc. pentru clienți, parteneri de distribuție și angajați Schaeffler.

Pachete de produse și servicii

Combinarea, în ceea ce privește agregatele, a produselor pentru mașini și instalații pentru sprijinirea lanțului de aprovizionare și procesele de întreținere ale clientului.

Consiliere de instalare și montaj

Consiliere despre metoda de instalare a produsului, tipurile de produse sau accesorii care sunt necesare și despre modul în care decurge procesul de montaj.

Service de montaj

Executarea și monitorizarea montajului și a dezasamblării rulmenților și a lagărelor de alunecare, a accesoriilor și a ghidajelor liniare.

Recondiționare

Recondiționarea rulmenților

Beneficiul clientului

Prin colaborarea experților și inginerilor locali în Schaeffler Technology Center, veți obține soluții premium, care țin întotdeauna pasul cu tehnologia de ultima oră. Mai mult, colaborarea cu un partener cu experiență înseamnă că vă puteți concentra pe deplin pe afacerea dvs. de bază.

Datorită rețelelor globale, beneficiați și de un timp de reacție foarte scurt. Inginerii de vânzări de la Schaeffler dezvoltă proactiv sugestii de îmbunătățire pentru dvs. În acest fel, Schaeffler sprijină producătorii și operatorii de instalații într-un mod cuprinzător. Punem accentul pe succesul general tehnic și economic al companiei dvs. Astfel, cu Global Technology Network, Schaeffler poate reduce în mod semnificativ costurile totale ale mașinilor și ale instalațiilor și poate crește competitivitatea clienților săi prin soluții eficiente.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare