Noțiune de căutare

Pneumatică

În domeniul pneumaticii, Schaeffler îmbină aplicații în tehnologia aerului comprimat și tehnologia fluidelor termice: de la compresoare și pompe de vid până la ventilatoare. Portofoliul Schaeffler variază de la cea mai largă gamă de rulmenți standard - chiar și în calitate X-life - până la rulmenți de înaltă precizie pentru mașini de mare viteză - deseori realizați ca rulmenți speciali personalizați. Unitățile de carcasă și componentele completează oferta.

Aplicaţii

Aplicaţii

Partener de dezvoltare pentru aplicații pneumatice

Indiferent dacă este vorba despre compresoare, pompe de vid sau ventilatoare: În cazul aplicațiilor pneumatice, siguranța operațională și eficiența tehnică au prioritate. Ambele depind în principiu de rulment care trebuie să fie proiectat pentru aplicația respectivă.

 • Compresoare
  Domeniile centrale de aplicare pentru compresoare din comerț și industrie sunt compresia aerului comprimat, compresia la rece, compresia gazelor de proces precum și compresia din industria de petrol și gaze.
 • Pompe de vid
  Schaeffler are o experiență vastă în ceea ce privește rulmenții pentru pompe de vid în toate domeniile de aplicare, cum ar fi pompe industriale, pompe chimice, pompe cu semiconductor sau turbopompe.
 • Ventilatoare și suflante
  Cerințele în materie de ventilatoare sunt la fel de variate precum și domeniile acestora de aplicare. În funcție de debitul volumic și raportul de compresie, acestea se diferențiază în ventilator sau suflantă.
 • Tehnologia aerului comprimat
  Schaeffler oferă o gamă largă de componente pentru actuatoare pneumatice și distribuție de aer comprimat în domeniile de automatizare de fabrici și sisteme de poziționare.

Produse

Cu Barden, INA și FAG aveți întotdeauna rulmentul potrivit

Schaeffler oferă rulmenți de înaltă calitate pentru aproape fiecare aplicație de mașini pe bază de lichide. Portofoliul include cea mai largă gamă de rulmenți din catalog, inclusiv rulmenți de înaltă precizie și cel mai mare sortiment de rulmenți de calitate X-life. Aici se mai adaugă rulmenții speciali personalizați, cum ar fi rulmenții Barden pentru pompele de vid.

 • Rulmenți standard în calitate premium, de încredere
  Rulmenți cu role cilindrice, rulmenți radial-axiali cu bile, rulmenți cu contact în patru puncte, unități de rulment radial cu bile de tip insert, rulmenți oscilanți cu role, rulmenți oscilanți cu bile, rulmenți cu ace
 • Rulmenți de înaltă precizie de la liderul în tehnologie
  Rulmenți de ax principal, rulmenți de înaltă precizie cu role cilindrice, rulmenți Barden de înaltă precizie
 • Alte produse
  Inel interior ca pistă de etanșare, carcase de lagăr cu talpă, SmartCheck
Produse

Service

Servicii complete de inginerie și prestări servicii

Ca urmare a investițiilor majore în cercetare, dezvoltare și inginerie, Schaeffler prezintă în mod regulat inovații care redefinesc standardele tehnice și stabilesc etaloane de calitate. La acestea se adaugă competența deosebită în proiectarea rulmenților și, nu în ultimul rând, servicii complete precum:

 • Consiliere tehnică și asistență pentru constructorii de mașini
 • Furnizarea de unelte de montaj optimizate
 • Dezvoltarea de soluții speciale - și pentru mecatronică și pentru monitorizarea condiției (Condition-Monitoring)
Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare