Noțiune de căutare

Mobilitatea de mâine trebuie să devină mai durabilă, mai eficientă, mai silențioasă și mai sigură. Schaeffler contribuie decisiv la acest lucru și și-a câștigat locul de partener principal în dezvoltarea soluțiilor de rulmenți în domeniul transportului feroviar.

În numeroase proiecte pentru traficul de mare viteză, pentru traficul de marfă precum și pentru transportul public din mega-orașele în creștere au fost solicitate cunoștințele și expertiza tehnică completă a experților Schaeffler din managementul sectorului feroviar.

Utilizări și produse

Vagoane trase și automotoare

Cei peste 100 de ani de experiență în sectorul feroviar fac din Schaeffler un partener de încredere, care și-a convins clienții printr-o competență tehnică cuprinzătoare și o calitate deosebit de înaltă. În strânsă colaborare cu producătorii și operatorii, se creează soluții adaptate pentru fiecare aplicație de rulment pe vehiculele feroviare.

Aflați mai multe

Motoare de tracțiune și rulmenți de transmisie

În transmisiile, motoarele de tracțiune și sistemele de antrenare cu suspensie, rulmenții de la Schaeffler au o contribuție importantă în ceea ce privește confortul de deplasare, reducerea zgomotului și caracterul economic.

Aflați mai multe

Rulmenţi de osie pentru vagoane de marfă

În vagoanele de marfă, rulmenții de osie de la Schaeffler își dovedesc valoarea chiar și în cele mai solicitante condiții de mediu, datorită duratei de viață îndelungate și efortului redus de întreținere.

Aflați mai multe

Lagăre de osie pentru vagoane de persoane și locomotive

Fiabilitatea, siguranța și confortul sunt garantate de rulmenții și lagărele de alunecare dezvoltate și produse de Schaeffler pentru șasiu și boghiu precum și pentru componentele acestora.

Aflați mai multe

Mecatronică

Schaeffler extinde sistematic componentele mecanice în module mecatronice care oferă o valoare adăugată considerabilă în transportul de mărfuri și de pasageri.

Aflați mai multe

Alți rulmenți

Rulmenții de la Schaeffler își demonstrează utilitatea și la ancorările liniilor de contact și macazuri, la tehnologia de înclinare și la stabilizarea tracțiunii, precum și la reglarea ecartamentului, prin robustețe, fiabilitate și caracter economic sporit. În plus, asigură siguranță și durabilitate în lagărele sistemelor de uși și ajutoare de îmbarcare, la legătura dintre caroseria vagonului şi boghiu și la sistemele de frânare.

Aflați mai multe

Service

Centrul de inspecție feroviar, validarea și recondiţionarea rulmenților

Până în prezent Schaeffler și-a câștigat locul de partener principal în dezvoltarea soluțiilor de rulmenți pentru transportul de mărfuri și de persoane, pentru trenuri de mare viteză și locomotive.

Aflați mai multe

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare