Noțiune de căutare

Laboratoare de testare acreditate din Germania și China

Până în prezent Schaeffler și-a câștigat locul de partener principal în dezvoltarea soluțiilor de rulmenți pentru transportul de mărfuri și de persoane, pentru trenuri de mare viteză și locomotive.

Schaeffler dispune de laboratoare de încercare acreditate în Germania și China pe care le extinde încontinuu. Scopul testării este de a spori siguranța rulmenților de osie utilizați în operarea zilnică și de a minimiza semnele de uzură și efortul de întreținere. Instalarea de capacităţi suplimentare scurtează timpul necesar pentru aprobarea rulmenților. Astfel, clientul și clientul final beneficiază de o reducere a timpului de introducere pe piață (Time-to-Market).

Analizarea costurilor ciclului de viață

Inclusiv şi mai ales în tehnologia traficului feroviar, analizarea costurilor ciclului de viață ale produselor devine din ce în ce mai importantă. În calitate de furnizor de servicii independent, certificat de Deutsche Bahn AG, Schaeffler oferă o recondiționare profesională și economică pentru rulmenții feroviari. Se obține o performanță în proporție de 100 % cu o economie semnificativă de costuri în comparație cu rulmenții noi.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare